Tuba Büyüküstün'den Manidar Paylaşım

İşletmeci sevgilisi Umut Evirgen’den ayrılan  Tuba Büyüküstün’dan manidar paylaşım

Büyüküstün, eski eşi Onur Saylak'ın 3. kez baba olacağının öğrenildiği gün Instagram'da ikiz kızları ile göründüğü bir paylaşım yaptı.


Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile başarılı yönetmen ve oyuncu Onur Saylak 2011 yılında ‘Gönülçelen’ dizisinde birlikte rol almıştı. İkilinin sette başlayan arkadaşlıkları daha sonra aşka dönüşmüş ve ikili nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftin bu evlilikten Toprak ve Maya adında ikiz kızları oldu.

Çift, bundan 3 yıl önce 5 Haziraan 2017 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı. Çift yollarını ayırdıktan sonra Tuba Büyüküstün, işletmeci Umut Evirgen’le sevgili olurken, Onur Saylak ise menajer Gözde Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açtı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN İLE UMUT EVİRGEN İKİLİSİ AYRILDI

Tuba Büyüküstün’ün kısa bir süre önce Umut Evirgen ile ayrıldığı iddia edildi. Tuba Büyüküstün'ün ayrılık haberlerinin geldiği günlerde eski eşi Onur Saylak’ın ise 3. kez baba olmaya hazırlandığı, sevgilisinin 2 aylık hamile olduğu haberi duyuldu.

Evirgen’den ayrılan Tuba Büyüküstün, kızları Toprak ve Maya ile bir arada göründüğü videoyu Instagram hesabından paylaştı. Bu paylaşıma ise “En iyi dostlarım, sırdaşlarım, arkadaşlarım… Ve günlerden bir gün biz yine sarmaş dolaş dolaşırken… ” notunu düştü.