TUBA BÜYÜKÜSTÜN'DEN YOUTUBE KANALI

Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün de Youtube kanalı açan ünlü isimler kervanına katıldı.


Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde Sayenizde isimli bir şarkı ile kanalını duyurdu. Şarkının 320 binin üzerinde izlenme almasına rağmen kanalın takipçi sayısı 16 bin civarında kaldı (03.01.20020)

Tuba Büyüküstün'ün Youtube kanalının duyurusunu instagram hesabından da yapmış olmasına rağmen kanalın takipçi sayısının beklentinin altında kalması şaşkınlık yarattı.

Güzel oyuncunun Instagram’da 3,5 milyon takipçisi olduğu düşünülürse, İnstagram'da ki takipçilerinin büyük bir bölümünün Youtube kanalını takip etmediği anlaşılıyor.

Tuba Büyüküstün sadece ülkemizde değil dünyanın dört bir yanında hayranları olan bir oyuncu, güzel oyuncunun büyük bir heyecanla açtığı kanalı ile hayranlarını çok heyecanlandıramadığı ulaştıüı düşük abone sayısından da anlaşılıyor. Eüer Youtube kanalınınbaşarılı olmasını gerçekten istiyorsa bu konuda daha etkin olması ve tanıtım faaliyetlerine önem vermesi gerekyor.

Büyüküstün, “Aramızda yeni bir kanal oluşturmak istedim. Çoook heyecanlıyım. Bu kısa sürede bu yaratımda yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Hayatın her anı bir deneyim. Paylaştıklarınla güzelleşen…” diyerek heyecanını belirtmişti.

İşte ünlü oyuncunun Sayenizde isimli klibi: