Tuba Büyüküstün Araya Girdi

Tuba yine araya girdi


2008 yılında dizilerle yıldızı parlayan Tuba Büyüküstün, aşk hayatında da bir o kadar hızlı... Bir dönem Bülent İnal'la Beren Saat'in ayrılmasına neden olan Tuba, şimdi de Kıvanç Tatlıtuğ ile Meltem Cumbul'un arasını açtı.

Tuba'nın Adı Yetiyor:


Bülent İnal ile Beren Saat'in arasını açan Tuba Büyüküstün, şimdi de Kıvanç Tatlıtuğ ile Meltem Cumbul kavgasına neden oldu.

Bikinisi Meşhur Etti:


2008 yılının en gözde ismi Tuba Büyüküstün'dü. Bodrum'da çekilen bikinili görüntüleri sayesinde şöhreti yakalayan Tuba, sık sık özel hayatıyla da gündeme geldi. İlk magazinsel aşkını bir dönem aynı dizide rol aldığı Bülent İnal'la yaşayan güzel oyuncu, sevgilisini Beren Saat'e kaptırmıştı. Ancak birbirlerini bir türlü unutamadıkları söylenen Tuba Büyüküstün ile Bülent İnal, geçtiğimiz gün karşılaştı.

Cep mesajı yüzünden:


Bu sırada İnal'ın yanında Beren Saat de vardı. Bu yüzden Bülent İnal ile Beren Saat, kavga etti. Tuba Büyüküstün, şimdi de 1 aydır aşk yaşayan" Meltem Cumbul ile Kıvanç Tatlıtuğ'un arasını açtı. Cumbul, Büyüküstün'le bir reklam filminin çekimlerinde tanışan sevgilisinin cep telefonunda Tuba Büyüküstün'ün mesajlarını gördü. Ünlü çift bunun üzerine sokak ortasında kavga etti.

Kaynak : Takvim Gazetesi