Kara Para Yalan Aşk : Tuba Büyüküstün

Bir süredir hayranlarından uzak kalan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, yer aldığı yeni proje ‘Kara Para Yalan Aşk’ ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Tuba Büyüküstün yeni dizisinde hayranlarının karşısına yeni imaj ile çıkamaya hazırlanıyor. Tuba Büyüküstün Ay Yapım'dan Kara Para Yalan Aşk için aylık 260 bin TL alacak.

tuba büyüküstün kara para yalan aşk

Tuba Büyüküstün yeni başlayacak olan dizisinde Engin Akyürek’le başrolü paylaşacak. Tuba Büyüküstün bu dizide hayranlarının karşısına farklı bir imajla çıkmak için hazırlık yapıyor. Tuba'nın imaj değişikliğine yapım ekibi de çok önem veriyor o kadar ki, dizinin yönetmeni Ahmet Katıksız, oyuncunun  imajıyla ilgileneceğini açıklayarak sete ara verdi. Hatta Engin Akyürek’in Van’daki çekimleri tamamlamasına rağmen, Tuba Büyüküstün’ün imajında değişiklik olacağı için çekimlere henüz başlanamadı.

Tuba Büyüküstün, yönetmen Ahmet Katıksız’la imaj çalışmasını tamamladıktan sonra çekimler için İtalya’ya gidecek. Büyüküstün’ün ve ekibin İtalya’ya yolculuğunun kesin tarihi 10 gün içinde belli olacak.